Minőségirányítási rendszerünk

MSZ EN ISO 9001:2009

Számunkra a szakmai kompetencia és minőségi szolgáltatás az elsődleges szempont. Ügyfeleink, illetve pácienseink számára pontos, biztonságos szolgáltatást nyújtunk, és rugalmas ügyintézéssel segítünk mindenki számára megtalálni a legoptimálisabb szerződési és fizetési konstrukciót.
 
2010-ben MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert vezettünk be, amely elősegíti és garantálja a szolgáltatásaink állandó kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettség növekedését, a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést.
 

 

 

GMP (Good Manufacturing Practice)

A minőségirányítási rendszerünket tovább fejlesztve 2014. év során elkezdtük bevezetni és alkalmazni a GMP (Good Manufacturing Practice – Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat) szerinti minőségirányítási rendszer irányelveit a köldökzsinórvér feldolgozás területén.

A GMP a gyógyszeripari tevékenységre vonatkozó mindenkori szakmai irányelveket tartalmazza, amely alkalmazásával a feldolgozási folyamatok jól kontrollálhatók, kézben tarthatók. Az irányelv célja a készítmény – jelen esetben a tárolt őssejt –  előállítási, minőségellenőrzési és tárolási folyamatának felügyelete, ami biztosítja a készítmény megfelelő minőségét, azaz a tárolt sejtek tulajdonságainak hosszú távú megőrzését.
 
Egészségügyi intézményünk minőségügyi menedzsmentje magas követelményeket állít a készítmény előállításával kapcsolatban, annak körülményeire, vizsgálatára, valamint az őssejtek tárolására vonatkozóan, annak érdekében, hogy a fagyasztott őssejt készítmény maximálisan megfeleljen a későbbi felhasználás által támasztott követelményeknek.

 

MSZ ISO/IEC 27001:2014

Az érdeklődő és a szerződött partnereinktől kapott adatokat és információt bizalmasan kezeljük. A beérkező adatokat papír és elektronikus formában tároljuk. Olyan rendszert alkalmazunk, ami lehetővé teszi, illetve biztosítja azt, hogy az adatokhoz kizárólag annak felhasználója férhessen hozzá. Információbiztonsági rendszerünk kiemelt fontosságú feladata az, hogy a minta feldolgozásakor minden az azonosításhoz és feldolgozáshoz szükséges adat rendelkezésre álljon a feldolgozást végző számára. A minta feldolgozás során keletkező papír formátumú dokumentumokat archiváljuk, az elektronikus dokumentációból biztonsági mentés készül. Az elektronikusan tárolt adatainkat kétlépcsős tűzfal védi a külső támadások ellen. Az információbiztonsággal kapcsolatos eljárásainkat és a rendszerünket időszakosan külső céggel auditáltatjuk és minősítettjük.

 

                     

QuaDeGa tanusítvány

A férfi ivarsejt vizsgálatokat végző laboratóriumunk rendelkezik a Német Andrológiai Társaság által kiállított QuaDeGA (Quality of the German Society of Andrology) minőség tanusítvánnyal. A minősítés a WHO által szabályozott és elvégzett férfi ivarsejt vizsgálat külső kontrollját jelenti. A laboratóriumunk tehát nemzetközileg is elismerten a legmagasabb szakmai szinvonalon dolgozik. Az általunk kiállított leleteket a világon bármely intézet elfogadja, amely a WHO standard szerint dolgozik. Németországban, 2001-óta minden andrológiai laboratóriumnak kötelező rendelkeznie, ezzel a tanúsítvánnyal. A minősítés megszerzése tanúsítja az intézet megbízhatóságát és szakmai szinvonalát.