slideslideslide

Hírek

Figyelemfelhívás!

Tisztelt Pácienseink !

A Humancell Technology Kft, mint egészségügyi szolgáltató saját hatáskörében, az Országos Tisztifőorvos, illetve az Operatív Törzs intézkedéseivel összhangban, további módosításig, illetve visszavonásig  az alábbiak szerint rendelkezik:

  1. Az ellátásra érkező páciensek számára az egészségügyi szolgáltató  az intézmény területére történő belépést megelőzően a mellékelt kérdőív kitöltését rendeli el. A kérdőív kitöltésének megtagadása, illetve a kérdőív B/, C/ vagy D/ pontjaira adott válaszok alapján az egészségügyi szolgáltató indokolt esetben, egyéni mérlegelés alapján a páciens nem sürgősségi ellátásától elállhat, az egészségügyi szolgáltató dolgozói, mint ebben a minőségben eljáró hivatalos személyek az intézmény területére való belépést megtilthatják.
  2. Felszólítjuk pácienseinket, hogy amennyiben magukon a kérdőív B/ pontjában felsorol tünetek közül egyet vagy többet észlelnek magukon, maradjanak otthon, telefonon lépjenek kapcsolatba háziorvosukkal és kövessék a járványügyi hatóságok rendelkezéseit.
  3. Felszólítjuk pácienseinket, hogy amennyiben a kérdőív C/ pontja szerint az elmúlt 14 napban bámely, koronavírus fertőzéssel érintett külföldi országban jártak, a Magyarországra való belépéstől számított 14 napon belül ne lépjenek be Központunkba, az esetleges vizsgálatuk/kezelésük ügyében telefonon lépjenek kapcsolatba Központunkkal.
  4. Felszólítjuk pácienseinket, hogy amennyiben a kérdőív D/ pontja alatti bármely kérdésre igen a válasz, lépjenek telefonon kapcsolatba intézményünkkel, egyébként pedig kövessék az érvényes járványügyi előírásokat.

Valamennyi páciensünk és dolgozóink egészsége érdekében köszönjük együttműködésüket !