slideslide slide slideslideslide

Andrológia

  • Dr. Albert István főorvos, urológus-andrológus- klinikai onkológus szakorvos

hétfő 14:30-18:30

Főállásban a Honvédkórház – Állami Egészségügyi Központ Urológiai és Andrológiai Osztályán dolgozik. Aktívan közreműködik asszisztált reprodukciós intézetek munkájában, a Humancell MCC Kft-nél az ejakulátum és herebioptatum fagyasztás tevékenység szakorvosi felügyeletében, valamint a spermadonorok andrológiai szűrésében is. Nagy számban végez urológiai, andrológiai, közösülési- és nemzőképességi zavarokkal kapcsolatos műtéteteket.
Fő érdeklődési területe a férfi meddőség. Több hazai és nemzetközi tudományos közleménnyel rendelkezik. A hazai urológiai és andrológiai kongresszusokon rendszeresen tart előadásokat, döntő többségében a férfi meddőség, a férfi szexuális zavarok és az idősödő férfiak betegségeinek tárgykörében. Továbbá több urológiai, illetve uro-onkológiai tárgyú előadással és poszterrel szerepelt hazai és nemzetközi kongresszusokon. Gyakorlati jártassággal rendelkezik az urológiai, andrológiai betegségek kezelésében, műtéti megoldásaiban.
 
  • Dr. Szabó Ferenc andrológus-urológus szakorvos

szerda 10.00-16.00 és csütörtök 9:00-18:30 

Tevékenységi területe a férfi meddőség, merevedési zavarok, genitális gyulladások, szexuális problémák kivizsgálása és kezelése. Nagy számban végez urológiai és andrológiai műtéti beavatkozásokat, többek között herebiopszia, varicokele, hydrokele, pénisz görbületek kapcsán.

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

  • Dr. Benyó Gábor főorvos, hematológus-, onkológus-, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos

szerda 16:00-18:00

Általános orvosi diplomáját a 1989-ben a Semmelweis Egyetemen szerezte meg. Ezt követően 1994-ben csecsemő- és gyerekgyógyászként, 1997-ben klinikai onkológusként, és 2001-ben hematológusként szerzett szakképesítést. Jelenleg a Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet Gyermekhematológiai és Őssejttranszplantációs Osztályán dolgozik, és a gyógyító tevékenység mellett a Humancell Köldökzsinórvér Őssejtbank szakorvosi vezetését látja el. Rendszeresen publikál, kongresszusokon és konferenciákon rendszeresen tart előadásokat, valamint több szakoktatási intézményben oktat.