slideslideslide

Andrológia

Dr. Albert István főorvos, urológus-andrológus- klinikai onkológus szakorvos

hétfő 14:30-18:30

Főállásban a Honvédkórház – Állami Egészségügyi Központ Urológiai és Andrológiai Osztályán dolgozik. Aktívan közreműködik asszisztált reprodukciós intézetek munkájában, a Humancell MCC Kft-nél az ejakulátum és herebioptatum fagyasztás tevékenység szakorvosi felügyeletében, valamint a spermadonorok andrológiai szűrésében is. Nagy számban végez urológiai, andrológiai, közösülési- és nemzőképességi zavarokkal kapcsolatos műtéteteket.
Fő érdeklődési területe a férfi meddőség. Több hazai és nemzetközi tudományos közleménnyel rendelkezik. A hazai urológiai és andrológiai kongresszusokon rendszeresen tart előadásokat, döntő többségében a férfi meddőség, a férfi szexuális zavarok és az idősödő férfiak betegségeinek tárgykörében. Továbbá több urológiai, illetve uro-onkológiai tárgyú előadással és poszterrel szerepelt hazai és nemzetközi kongresszusokon. Gyakorlati jártassággal rendelkezik az urológiai, andrológiai betegségek kezelésében, műtéti megoldásaiban.
 

Dr. Szabó Ferenc andrológus-urológus szakorvos

szerda 10.00-16.00 és csütörtök 9:00-18:30 

Tevékenységi területe a férfi meddőség, merevedési zavarok, genitális gyulladások, szexuális problémák kivizsgálása és kezelése. Nagy számban végez urológiai és andrológiai műtéti beavatkozásokat, többek között herebiopszia, varicokele, hydrokele, pénisz görbületek kapcsán.

Időpontegyeztetés

Időpontegyeztetés szakrendeléseinkre és további információk a +36 (70) 425 5044 és +36 (30) 928 9957 telefonszámokon hétköznap 9 és 17 óra között, vagy a szakrendelo@humancell.hu e-mail címen.