Baba-expo regisztráció

Nyerj Baba-expó belépőjegyet a Humancell Őssejtbank és a Pesti Baba-expó jóvoltából!
Április 23-án kisorsolunk 3db páros belépőjegyet az április 28-án megrendezésre kerülő budapesti Baba-expóra, ahol többek között velünk is találkozhatsz majd. A nyereményjátékon való részvétel regisztrációhoz kötött!


*Név:

Lakcím:

*E-mail cím:

*Telefonszám:

A szülés várható időpontja:

Megjegyzés:

Hol hallott rólunk?

 

* A regisztrációhoz kötelező megadni!

Szeretnék részt venni a nyereménysorsolásban.

Kijelentem, hogy az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre, az adatfeldolgozásra és az adatokhoz hozzáférésre jogosultakról, az adatkezelés időtartamáról, a személyes adataim kezelésével kapcsolatos jogaimról, különösen személyes adataim kezeléséhez adott hozzzájáruló nyilatkozatom bármikori, korlátozás és indoklás nélküli, költségmentes visszavonásának lehetőségéről, továbbá jogorvoslati lehetőségeimről egyértelmű és részletes tájékoztatást kaptam és az adatvédelmi tájékoztató tartalmát hozzájárulásom megadása előtt megismertem.

Megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a Humancell Technology Kft. adatkezelőként személyes adataimat nyereményjátékban való részvétel céjából az uniós valamint magyar adatvédelmi jog betartása mellett kezelje.