slideslide slide slideslideslide

Csecsemő- és gyermekgyógyászat

A csecsemő és gyermekgyógyászat szakrendelésünkön az általános vizsgálati és konzultációs lehetőségek mellett speciális lehetőség van hematológiai és onkológiai kérdések, valamint a köldökzsinórvér őssejt gyűjtésben és gyógyászati célú felhasználásában rejlő lehetőségek megbeszélésére is.
Az általános gyermekgyógyászati vizsgálat és szaktanácsadás keretében lehetőség van állapot és fejlődés felmérésre. A vizsgálat igénybe vehető akut betegségek esetén is elsődleges ellátás keretében, valamint konzultatív célzattal „second-opinion” (második szakvélemény) kérésére. Lehetőség van továbbá egészséges tanácsadásra is: életmódi, táplálkozási javaslatokra, megelőző célzattal.
 
Speciális lehetőség a gyermekhematológiai és onkológiai szakrendelés. Ennek keretében vizsgálat és tanácsadás, szükség esetén a vizsgálati eredmények alapján vérképvizsgálat és analízis, valamint tumormarker vizsgálat lehetséges. A vizsgálat, konzílium keretében elsődleges gyanú tisztázása mellett a  „second- opinion” (második szakvélemény) igénybe vételére is lehetőség van.
 
Konzultáció és tanácsadás szülőknek, akik gondolkoznak azon, hogy leendő gyermekük köldökzsinór vérét gondoskodó szándékkal eltároltassák. Gyermekgyógyászati, hematológiai, onkológiai kérdések megbeszélése, melyek a családban már előfordulnak, illetve előfordulhatnak és az adott betegségekkel kapcsolatos őssejtterápiás lehetőségek felmérése.